Prevoz putnika kombijem 8+1

Prevoz putnika kombijem 8+1

Više putnika? Nije problem!

Trebate mjesta u vozilu za prevoz više putnika u zemlji ili inostranstvu? Nije problem, nudimo udoban i komforan prevoz putnika kombijem 8+1. Bilo da se radi o prevozu sa polazne lokacije do odredišta, ili su u pitanju izleti ili organizovane ture sa odlaskom i povratkom, stojimo Vam na raspolaganju. Trebate prevoz na jedan ili više dana, opet nije problem. Dogovorićemo se jer nama su klijenti na prvom mjestu, a sa svoje strane garantujemo sigurnost i komociju.

Ne treba naglašavati da se kombijem daleko brže stigne na destinaciju, kraće čeka na granici, a o mjestu i želji za odmor odlučuju sami putnici. Naravno, popuste na cijene obezbjeđujemo redovnim mušterijama.

Možete sami birati rutu

U skladu sa željama putnika ili uslovima puta (gužva na granici, loš put ili želja da se posjeti nešto usputno), sami možete birati rutu kojom želite da putujemo. Cilj jeste krajnja destinacija, ali Vaše želje se i te kako uvažavaju.

Naši profesionalni vozači mogu u dogovoru sa Vama da vas odvedu na željeno odredište, i po dogovoru dođu po Vas u dogovoreno vrijeme ako se radi o dužem zadržavanju od jednog dana.

Kućni ljubimci u kombiju?

Da, ako je kompletna grupa putnika sporazumna da i ljubimac putuje sa Vama. Naravno, transporter za prevoz životinja je obavezan i jedino tako Vaš ljubimac može da bude u vozilu. Još jedna prednost u odnosu na autobuski prevoz.

Putnički kombi sl. 1
Putnički kombi sl. 2
Putnički kombi sl. 3
Putnički kombi sl. 4