Pet-Friendly Taxi Banja Luka

Pet-Friendly Taxi Banja Luka

Kućni ljubimci – naravno!

Svi mi koji imamo nekog ljubimca znamo koliko radosti donosi i vremenom ga uglavnom prihvatimo kao člana porodice jer se tako i on odnosi prema nama. Znate da Vaš dolazak s posla ne prođe nezapaženo i da Vas Vaš ljubimac doćeka iskreno, očiju punih ljubavi, radostan što ste se vratili kući. U stanju su svašta da urade samo da Vas nasmeju i razvesele.

Naučno je dokazano da kućni ljubimci pozitivno utiču na svoje vlasnike. Od toga su ljudi zdraviji, smireniji, manje su pod stresom pa su samim tim i sretniji. Dok se poigrate sa svojim ljubimcem, sve brige ovog svijeta nestaju, a igra dobro dođe i Vama, jer oplemenjuje.

Ponekad moramo otići na neki kraći put ili odmor, i kako onda uzimajući u vidu da je naš ljubimac ustvari i član naše porodice, ne povesti voljenu životinju sa sobom? Avio prevoznici odavno već dozvoljavaju prevoz kućnih ljubimaca, a mi kao Taxi služba imamo razumjevanje i nemamo ništa protiv da prevezemo i Vašeg kućnog ljubimca. (Više o propisima možete pogledati na ovom linku!) Kućni ljubimci mogu biti smješteni u prtljažniku aviona u za to propisanom transporteru ili kavezu. Psi koji su pratnja osobama sa posebnim potrebama podliježu posebnom režimu prevoza

Mi iz Taxi Banja Luka isto kao i Vi, poštujemo i volimo životinje. Naravno da ljubimac nije problem, i da za njega ima mjesta u našem vozilu. Bilo da se radi o kratkoj relaciji, ili dužem putu, omogućavamo komforan prevoz i Vašim kućnim ljubimcima, jer mi smo Pet-Friendly Taxi Banja Luka.

Svakako, Vaša odgovornost je njegovo ponašanje u toku vožnje. Ljubimac mora biti u “transporteru” predviđenom za prevoz kućnih ljubimaca.

Taxi prevoz kućnih ljubimaca!

Ukoliko želite da svog kućnog ljubimca pošaljete na određenu destinaciju bez pratnje, nije problem. Ljubimac mora biti obezbjeđen i zatvoren u transporteru predviđenom za prevoz kućnih ljubimaca. Takođe, na lokaciji na koju se kućni ljubimac vozi mora biti lice koje će Vašeg ljubimca saćekati i preuzeti. (Na primjer do veterinara ili od veterinara). Čekanje se naplaćuje po našem redovnom cjenovniku.

Ukoliko imate više kućnih ljubimaca, možem za vas obezbjediti kombi prevoz. Transporteri za kućne ljubimce su u svakom slučaju obavezni, a uslov za ovakav način prevoza je i da obavezno bude vlasnik, odnosno lice odgovorno za životinje koje se prevoze.

Pozovi taxi!

Da li prevozite kućne ljubimce i da li to utiče na cijenu prevoza?

Da, prevozimo kućne ljubimce, a cijena prevoza je ista kao da su u pitanju samo putnici. Napominjemo da je iz sigurnostnih razloga obavezan transporter za prevoz Vašeg ljubimca. Transporter za kućne ljubimce nije dozvoljeno otvarati tokom vožnje.

Koliko košta prevoz ljubimca ako ga vozite samog.

Cijena je ista bez obzira da li je kućni ljubimac sam u vozilu ili ste Vi u pratnji. Napominjemo da kod prevoza kućnih ljubimaca obavezno moraju biti ispoštovane sljedeće stvari:

  1. Transporter je obavezan i Vaš ljubimac mora tokom vožnje biti u transporteru, radi njegove sigurnosti, i radi sigurnosti taxi vozača.
  2. Doček ljubimca mora biti organizovan i mora biti osoba ili vlasnik na lokaciji na koju vozimo, spreman da preuzme ljubimca. Ne dozvolite da dođemo u situaciju da ljubimca dovezemo na lokaciju a da nema osobe koja će ga preuzeti.

Idem na aerodrom, ali na put vodim i svog kućnog ljubimca.

Nije problem. Bez obzira gdje idete ili putujete, mi prevozimo i kućne ljubimce. Skrećemo Vam pažnju da na put morate ponjeti urednu vlasničku i veterinarsku dokumentaciju i naravno adekvatan transporter prikladan za avio prevoz u skladu sa važećim zakonima aerodromske i carinske službe.

Na put vodim dva ljubimca. Psa i mačku. Da li je to problem?

Nije problem ako su ljubimci u zasebnim transporterima. Nama nije bitno koja vrsta ljubimca je u pitanju, sve dok se poštuju higijenske i sigurnosne norme. Naravno, govorimo o psima, mačkama, pticama ili reptilima. Velike životinje traže posebna transportna vozila i njih ne prevozimo. Za to se koriste specijalna vozila u zavisnosti od vrste životinje, a mi tu uslugu ne nudimo.

Pet-friendly Taxi Banja Luka – putovanje sa stilom

Već smo istakli da je nama bitno povjerenje i zadovoljstvo klijenata. Na prvo mjesto stavljamo sigurnost i udobnost u toku vožnje, kako Vama, tako i Vašem kućnom ljubimcu. Dakle, kada sljedeći put odlučite da krenete na vožnju, bez obzira na destinaciju obavezno povedite i svog kućnog ljubimca i nazovite nas, a mi ćemo se pobrinuti da brzo i bezbjedno stignete ne željeno destinaciju.

Taxi prevoz kućnih ljubimaca!
Pet-friendly Taxi Banja Luka - putovanje sa stilom
Pozovi taxi!